Privacy policy

Het beschermen van persoonsgegevens van bezoekers van onze website en van klanten acht SMART Techniek en Advies B.V. van groot belang en rekent dit tot haar verantwoordelijkheid. Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld en beveiligd.

Waarom en hoe verzamelen we je gegevens?

Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door SMART Techniek en Advies B.V.. Deze worden hieronder toegelicht.

Vrijblijvende offerte

Via onze website kun je snel een eenvoudig een offerte aanvragen voor een nieuwe CV installatie of bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt aanvragen. Om dit te kunnen doen, hebben wij enkele persoonsgegevens nodig die essentieel en noodzakelijk zijn om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen aanbieden.

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met SMART Techniek en Advies B.V. via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

Analytics

De website van SMART Techniek en Advies B.V. verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Delen we jouw gegevens?

Nee, SMART Techniek en Advies B.V. zal nooit je persoonlijke gegevens verkopen of zonder jouw expliciete toestemming doorsturen naar derde partijen.

Je gegevens worden enkel gedeeld met partijen die noodzakelijkerwijs benodigd zijn voor onze dienstverlening en met partijen waarvan wij verplicht worden om gegevens mee te delen.

SMART Techniek en Advies B.V. werkt samen met een aantal dienstverleners zoals: micropayment providers, database-beheerders, cloudopslagsystemen, CRM-providers, salesoftwareproviders, e-maildiensten ter ondersteuning van onze dienstverlening. Deze dienstverleners werken onder strikte geheimhoudingsovereenkomsten. We geven hen geen toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken of te openbaren, behalve onder strikte regelgeving als het in het kader is van hun dienstverlening.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door SMART Techniek en Advies B.V., maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met SMART Techniek en Advies B.V. via mail of een van de contactformulieren op onze website, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, SMART Techniek en Advies B.V., en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door SMART Techniek en Advies B.V. of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar SMART Techniek en Advies B.V.. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van SMART Techniek en Advies B.V. privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij SMART Techniek en Advies B.V. vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met SMART Techniek en Advies B.V.. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door SMART Techniek en Advies B.V.. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij SMART Techniek en Advies B.V. opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient SMART Techniek en Advies B.V. al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij SMART Techniek en Advies B.V. vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat SMART Techniek en Advies B.V. niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat SMART Techniek en Advies B.V. jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@smart-techiek-advies.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

SMART Techniek en Advies B.V. verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van SMART Techniek en Advies B.V. via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan SMART Techniek en Advies B.V. de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met SMART Techniek en Advies B.V. met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

SMART Techniek en Advies B.V. behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer SMART Techniek en Advies B.V. dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van SMART Techniek en Advies B.V. te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Links naar websites van derden

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze website en dus niet op andere websites die door middel van links met onze website is verbonden. Ook kan onze website links naar andere websites bevatten. SMART Techniek en Advies B.V. kan dan ook niet garanderen dat deze andere websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw gegevens omgaan.

Afmelden van (mogelijke) nieuwsbrieven

Je kunt je ten alle tijden afmelden voor onze mailinglijst. Stuur daarvoor een e-mail naar info@SMART Techniek en Advies B.V..nl of meld je af door op de link te klikken onder in de e-mailberichten die je van ons ontvangt.

Wijzigingen

SMART Techniek en Advies B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Belangrijke wijzigingen in de verwerking van uw persoonsgegevens of in het privacybeleid zullen wij tevens kenbaar maken via de website www.smart-techniek-advies.nl en andere door haar gebruikte communicatiekanalen.

Rotterdam, 1 januari 2021

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

SMART Techniek en Advies B.V.
Westvlietweg 71-2
2495 AA Den Haag

E-mail: info@smart-techniek-advies.nl

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de website die je bezoekt op jouw apparaat worden geplaatst. De volgende keer dat je diezelfde website bezoekt, zorgen cookies ervoor dat jouw apparaat wordt herkend. Door het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën zoals pixeltags / bakens en scripts (‘cookies’) kan deze website informatie over bezoeken en bezoekers opslaan. Sommige cookies op de websites plaatsen we zelf, terwijl andere cookies door derden worden geplaatst. Cookies van derden kunnen ook buiten onze websites gegevens verzamelen. Cookies kunnen worden gebruikt om het bezoek aan een website persoonlijker te maken door bijvoorbeeld:

–  relevante navigatie-instellingen te tonen;

–  de voorkeuren van de bezoeker te onthouden;

–  de algehele gebruikerservaring te verbeteren;

– het aantal getoonde advertenties te beperken.

Analytische cookies

Deze cookies helpen SMART Techniek en Advies B.V. om de websites te verbeteren. De cookies verzamelen informatie over de manier waarop bezoekers SMART Techniek en Advies B.V. gebruiken, waaronder informatie over de meest bezochte pagina’s of het aantal getoonde foutmeldingen. Door cookies voor dit doel te gebruiken, kunnen we beter begrijpen hoeveel gebruikers ons platform bezoeken, hoe gebruikers bij ons platform terechtkomen, bezoeken en gebruiken, en welke delen van ons platform het populairst zijn.

Dit helpt ons om het platform te verbeteren, zoals navigatie en interface-ervaring, en onze producten en diensten te verbeteren. Om dit te bereiken, verzamelen we informatie over hoe mensen ons platform gebruiken en gebruiken we de Google Analytics technologie.

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google, Inc. We gebruiken Google Analytics om te controleren hoe bezoekers ons platform gebruiken, om rapporten samen te stellen en om ons te helpen het platform te verbeteren. Google verzamelt informatie in een anonieme vorm, inclusief het aantal bezoekers aan het platform, waar bezoekers naar het platform zijn gekomen en de pagina’s die ze op het platform hebben bezocht. Deze informatie wordt vervolgens door Google gebruikt om rapporten voor ons te maken en om ons te helpen de website te verbeteren.

Lees hier de privacy policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Marketingcookies

Het gebruik van cookies stelt ons in staat om advertenties buiten SMART Techniek en Advies B.V. weer te geven en om informatie te verzamelen over je surfgedrag en het gebruik van SMART Techniek en Advies B.V.. Zo kunnen we advertenties die we willen tonen, baseren op jouw interesses zodat deze relevanter en persoonlijker zijn. We kunnen eventueel remarketingtechnologieën gebruiken, dit houdt in dat derden in staat worden gesteld om relevante en gepersonaliseerde advertenties aan je weer te geven via hun eigen kanalen. Ze worden ook gebruikt om aan te geven dat je een bepaalde advertentie hebt gezien, het aantal keren dat je een advertentie ziet, advertentieweergaves te beperken en om de effectiviteit van een advertentiecampagne te meten. Hiervoor gebruiken we de volgende technologieën: Google Analytics, Google Adwords.

Deze technologieën onthouden de websites die je bezoekt en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. Wanneer we derden gebruiken voor reclame- en targetingdoeleinden, kunnen we het volgende bekend maken:

Generieke, geaggregeerde of geanonimiseerde gegevens die betrekking hebben op je bezoeken en gebruik van ons platform; of

Informatie in een pseudoniemvorm, zoals een browsercookie-ID/-code om ons te helpen onze advertenties voor je op andere diensten aan te passen en weer te geven. Deze ID of code is gekoppeld aan je gelijkwaardige unieke code. Deze is op dezelfde manier gegenereerd door onze advertentiepartners om advertenties aan je persoonlijke voorkeuren aan te kunnen passen.

We kunnen deelnemen in ‘Google Similar Audiences’, waarmee Google de interesses van bezoekers kan profileren en ervoor kan zorgen dat relevante SMART Techniek en Advies B.V. advertenties jou en nieuwe bezoekers kan bereiken op websites van derden of via zoekopdrachten. Hoe dit precies werkt, kun je lezen via onderstaande link:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=nl&ref_topic=3122880

Cookie-instellingen aanpassen en cookies verwijderen

Als je niet wilt dat SMART Techniek en Advies B.V. cookies plaatst op je apparaat, kun je het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van jouw browser. Je kunt ook alleen cookies van onze partners weigeren. Je moet de instellingen van elke browser en elke computer afzonderlijk aanpassen.

Merk hierbij op dat wanneer je de cookie-instellingen voor SMART Techniek en Advies B.V. aanpast, je sommige onderdelen van SMART Techniek en Advies B.V. vervolgens misschien niet meer correct kunt gebruiken.